Lidmaatschap

Neem dan alle informatie even door en neem contact met ons op.

‘Grenzeloos Ambachtelijk’ is een samenwerkingsverband, opgericht in 2000, voor kleinschalige ambachtelijke bedrijven, ateliers en tuinen in Steenwijk en in de wijde omgeving daar omheen.

Ons doel, de verschillende ambachten onder de aandacht te brengen, lukt het beste door ons te verenigen. Door middel van flyers (wordt verspreid onder de deelnemers en diverse locaties in de regio), posters, de website, Facebook en Instagram maken we ons kenbaar. Waarbij ons logo van de toren van Steenwijk natuurlijk niet kan ontbreken.

Daarnaast vinden er gezamenlijke activiteiten plaats, waaronder twee keer per jaar een Ambachtsmarkt en een Open Dag in juni voor de ateliers en tuinen.

Grenzeloos Ambachtelijk wordt voor en door de leden bestuurd. De ledenvergaderingen die wisselend bij één van de leden wordt gehouden, is bij uitstek de gelegenheid om elkaar te spreken. Ook tijdens de gezellige Ambachtsmarkten is er tijd om even contact met elkaar te hebben. We zijn allemaal ambachtslieden die voor dezelfde uitdagingen staan. En het is fijn om over de ervaringen rondom je ambacht te kunnen praten met anderen. En er kunnen verrassende samenwerkingen tussen verschillende ambachten uit voortkomen.

Beoefen je zelf een ambacht en wil je je bij ons aansluiten dan ben je van harte welkom!

logo-GA-pdf-724x1024

Natuurlijk hebben wij als leden onder elkaar ook wat afspraken gemaakt, namelijk het volgende:

  • Uitoefenen van de ambacht moet centraal staan.
  • Als lid oefen je een ambacht uit en beschik je over een apart toegankelijke werkruimte/verkoopruimte.
  • Je hanteert vaste openingstijden en bent daadwerkelijk geopend tijdens deze openingstijden of je bent geopend op afspraak. 
  • Actieve deelname is wenselijk, deelname aan minimaal één activiteit is verplicht.
  • De jaarlijkse contributie bedraagt 50 euro. Er kunnen voor sommige activiteiten eventueel extra kosten bijkomen.

Contact: info@grenzeloosambachtelijk.nl